Städblogg

Effektivt och enkelt sätt att rengöra väggar – tips metoder

Att hålla väggarna rena och fräscha är viktigt för att bibehålla den övergripande renheten i ditt hem. Smuts och fläckar på väggarna kan ge en oönskad intryck och försämra känslan av ett väl underhållet hem. I denna artikel kommer vi att dela med oss av några effektiva och enkla sätt att rengöra väggarna, så att du kan hålla dem i bästa skick.

Att rengöra väggarna regelbundet är viktigt av flera anledningar. För det första, smuts och fläckar på väggarna kan ge ett slarvigt intryck och minska estetiken i ditt hem. Det kan även påverka väggarnas färg och yta på lång sikt. Dessutom kan damm och partiklar på väggarna bidra till allergier och andra hälsoproblem. Med regelbunden rengöring kan du undvika dessa problem och behålla en ren och hälsosam inomhusmiljö.

För att rengöra målade väggar är det bäst att använda en mjuk mikrofiberduk. Fuktig gärna duken med vatten och låt den vara lätt fuktig. Torka försiktigt av ytan i en cirkulär rörelse för att ta bort damm och löst smuts. Undvik att använda för mycket vatten eller starka rengöringsmedel, eftersom det kan påverka färgen och finishen på väggarna.

Om väggarna har fläckar som inte kan tas bort med enbart vatten, kan du använda en mild tvållösning. Blanda lite mild diskmedel med vatten i en sprayflaska och applicera det på fläcken. Använd en mjuk svamp eller trasa för att försiktigt gnugga fläcken i en cirkulär rörelse. Torka sedan av med en ren fuktig trasa och låt väggarna torka naturligt.

Ibland kan väggarna ha svårare fläckar som inte går bort med tvål och vatten. I sådana fall kan du använda en mild lösning av tennsprit. Doppa en trasa eller svamp i tennspriten och torka försiktigt av fläcken. Se till att ventilera rummet ordentligt när du arbetar med tennsprit och undvik att använda för mycket av det.

Om du har målat om väggarna nyligen är det viktigt att använda rätt teknik och produkter för rengöring. Se till att du har följt tillverkarens instruktioner för eftervård av den specifika färgen du har använt. Använd inte starka kemikalier eller skurande material som kan skada den nya målningen.

Det är viktigt att rengöra väggarna regelbundet för att bibehålla en ren och fräsch inomhusmiljö. Genom att använda de effektiva och enkla metoderna som nämnts i denna artikel kan du hålla dina väggar i toppskick. Kom ihåg att alltid vara försiktig och följa tillverkarens instruktioner när du rengör målade ytor. Ta hand om dina väggar så kommer de att ge ditt hem en vacker och väl underhållen känsla.

 • Testa rengöringsmetoden på en mindre synlig del av väggen innan du börjar för att undvika eventuell skada eller avmattning av färgen.

 • Använd alltid mjuka och icke-slipande material som mikrofiberdukar eller svampar för att undvika att skada väggens yta.

 • Var försiktig med att inte använda för mycket vatten eller fukt vid rengöring, särskilt på ommålade ytor, för att undvika bubblor eller skador på målningen.

 • Ventilera rummet ordentligt när du arbetar med kemikalier som tennsprit eller andra starka rengöringsmedel.

 • Innan du rengör väggarna är det alltid bra att dammsuga eller borsta bort eventuellt lös smuts eller damm för att undvika repor på ytan.

 • Se till att väggarna är helt torra innan du lägger tillbaka möbler eller dekorationer för att undvika fuktfläckar eller färgavskalning.

Genom att följa dessa tips och använda de effektiva och enkla metoderna som nämnts tidigare kan du hålla dina väggar rena och fräscha och förlänga deras livslängd. Att inkludera regelbunden väggreglering i ditt hemunderhåll kan göra en stor skillnad för intrycket av ditt hem.

Att rengöra väggarna är en viktig del av hemunderhåll för att bibehålla en ren och hälsosam inomhusmiljö. Genom att använda de effektiva och enkla metoderna som diskuterats i denna artikel kan du enkelt ta hand om dina väggar och behålla deras skönhet och funktion. Kom ihåg att vara försiktig och följa tillverkarens instruktioner när du rengör målade ytor. Genom att ge dina väggar lite extra omsorg kommer de att fortsätta vara en stolt inramning för ditt hem i många år framöver.

Så tar man hand om päls. Underhåll, reperation och skötsel

Äger du en päls? Om svaret är ja, grattis! Du har ett värdefullt plagg som kan ge dig flera år av värme och stil. Men hur tar du hand om den?

Underhåll och skötsel av päls

Det finns mycket information där ute om hur man tar hand om äkta pälsar. Många av dessa förslag kommer dock från felinformerade källor. Ta inte emot tips om underhåll av pälsar från vem som helst. Pälsen är ett hållbart men unikt material, och för att verkligen behärska päls tillbringar individer år med att träna och lära sig från modehus som hanterar päls. Att ta och agera på råd från vänner, grannar eller företag som inte är specialiserade på päls kan leda till stora och eventuellt permanenta skador på din päls eller jacka.

Den här artikeln beskriver de tre huvudsakliga aspekterna av pälsunderhåll: reparation, förvaring och rengöring. Att underhålla din päls kan låta komplicerat, men med rätt kunskap blir det enkelt att bevara din päls skönhet. Rätt förberedelse och enkel vård garanterar att du kommer att njuta av din pälskappa i flera år framöver.

Reparationer av pälsen

Att reparera din päls är den första delen av din underhållsplan för pälsar. Om du märker några hål eller skador på din päls eller inuti fodret, är det viktigt att den repareras omedelbart. En liten skada kan växa och leda till mer kostsamma reparationer.

Du bör hitta en professionell pälsbehandlare för alla reparationer. Päls är inte som vardagsmaterial, som exempelvis jeans och tyg. Eftersom päls är en lyxartikel behöver den en viss typ av vård. Riskera inte att förstöra din investering genom att ta den till en vanlig skräddare eller sömmerska. Normala reparationstekniker med vanliga trådar och nålar är inte tillräckligt.

Under professionell reparation utförs arbetet från pälsens insida. Dessa typer av reparationer är starkare och kommer inte att synas från utsidan när du bär pälsen.

När du får din päls reparerad, bör du få ditt föremål inspekterat för andra potentiella hål och få klart alla reparationer på samma gång.

Förvaring av pälsar

Korrekt pälsförvaring är ett av de enklaste sätten att hålla din pälsarna frisk, glänsande och plysch. Under lågsäsongerna i mitten av våren och sommaren föreslår experter att din päls förvaras av ett företag. När du letar efter ett lagringscenter ska du försöka hitta ett ansett pälsföretag med bra recensioner. Du bör känna dig bekväm med att lämna din päls hos det här företaget under nästan hälften av året.

Pälsen ska lagras i temperaturkontrollerade miljöer. Temperaturen i lagringsområdet ska vara låg, då kalla temperaturer bevarar de naturliga oljorna i pälsen. Det är här fuktstyrd lagring spelar in, då fuktigheten i luften också påverkar pälsens hårstrån. För mycket fukt eller för lite luftfuktighet kan skada pälsen och leda till försämrad kvalitet och livslängd. Skadedjurskontroll är en annan viktig fråga att tänka på, insekter som malar och fästingar gillar din päls lika mycket som du gör. Valvet ska förseglas på ett professionellt sätt för att förhindra oönskade gäster.

När du bär din kappa under de kallare årstiderna, kommer här några användbara påminnelser:

 • Använd inte skåp gjort av cederträ – dessa är utmärkta för förvaring av material som inte ska uppleva fukt. Detta är dock just anledningen till att du inte ska förvara päls i en sådan miljö. Cederträet absorberar din päls naturliga oljor som leder till bortfall.
 • Säg nej till malkulor – Kemikalierna som finns i de flesta malkulor kan reagera negativt på oljor i dina pälsar.
 • Undvik att förvara den i påsar – Din päls måste ”andas” medan den lagras. Använd inte påsar designade för att förvara plagg av något slag eftersom de kan begränsa luftcirkulationen över lång tid.
 • Håll dig borta från värmen – Det här tipset är rätt uppenbart, men päls och värme passar inte bra tillsammans. Håll din päls borta från värmekällor i ditt hem som exempelvis ventiler för att förhindra torkning och brännskador.

Rengöring av päls

Även om det finns ett DIY-alternativ för pälsrengöring där ute, rekommenderar experter att ditt pälsplagg rengörs minst en gång om året av proffs. Pälsrengöring är inte bara viktigt för att ta bort smuts och andra partiklar, utan också för att skydda de tidigare nämnda naturliga oljorna. Dessa oljor är viktiga, då de ger din kappa sitt lysande utseende och förhindrar att pälsen går sönder.

Pälsrengöring tar bort damm, lukt och andra små föremål från din kappa. Rätt pälsrengöring bör också inkludera schamponering och glasering för att skydda och återställa oljorna. Efter en professionell rengöring ska din pälskappa se helt ny ut.

Med lite planering och kunskap kan din pälsunderhållsplan hjälpa till att bevara dina pälsar under många år. Kom ihåg att kontakta de bästa städfirmorna i Stockholm för bäst rengöringshjälp.

Att anlita en städfirma för att hjälpa de äldre med hemstäd

Funderar du på att anlita en städfirma för hemstäd? Har du en åldrande förälder, mor- eller farförälder som inte längre kan klara sig själva i sitt eget hem? Kanske du överväger hemtjänst eller till och med vårdhem? Det är ett mycket svårt beslut att fatta, särskilt då den äldre personen helst skulle vilja fortsätta att bo hemma i sin bekanta och bekväma omgivning. Det finns dock vissa saker man kan göra för att hjälpa en äldre person så att de kan fortsätta bo hemma. Anlita en städhjälp genom en städtjänst, ett program för hemleverans av mat eller anlita en städfirma för att hjälpa till med hemstäd. Detta är några saker som kan göras för att hjälpa din kära att stanna i sitt eget hem.

Fördelar med att anlita en städfirma för hemstäd till äldre personer

Att anlita en städfirma för hemstäd i Stockholm är definitivt något att överväga då en äldre person inte kan klara att sköta sig själv och ta hand om sina dagliga behov. Viss städservice utför uppgifter som tvätt, lätt matlagning, lätt dammtorkning och kan även hjälpa med badning. Andra som till exempel legitimerade sjukvårdsbiträden, eller till och med sjuksköterskor, tar annars hand om badning, liksom medicinska behov. De brukar dock inte göra annat hushållsarbete som matlagning och städning. De flesta hemhjälp brukar inte göra någon mer grundlig städning. I detta fall kommer du att behöva anlita en städfirma för hemstäd.

Program för hemleverans av mat är ett fantastiskt alternativ till hemlagad mat för äldre medborgare som inte klarar av att laga sin egen mat. Dessa tjänster kan ofta arrangeras så att de levererar lunch och middag dagligen. De flesta program erbjuder dock inte frukost. Hemhjälpen du anlitat kan förmodligen förbereda en lätt frukost för att ge din kära en bra start på dagen.

Vilka städsysslor utförs vid hemstädning?

Att anlita en städfirma för hemstäd kommer att avlasta alla som är inblandade i omhändertagandet av din kära. Städtjänsten hanterar allt som omfattar de veckovisa behoven såsom dammsugning, dammning, och rengöring av badrum. De tar också hand om mera säsongsbetonade uppgifter som fönsterputsning, mattschamponering och polering av träytor.

Att be någon att lämna sitt hem är mycket svårt, men i vissa fall är det den bästa lösningen. I fall som kan lösas med utomstående hjälp, dina nära och kära kan fortsätta bo i hemmet under sina sista år. Det gör situationen lättare för alla inblandade och lämnar inga sårade känslor eller känslor av skuld eller ånger.

Städhjälp – Anlita städhjälp i Stockholm

Det finns många människor som betraktar hjälp med städningen hemma som mer av en lyx än något det är värt att betala för. Visst kommer det att kosta dig att någon hem till dig och sköter din hemstädning. Men du kan märka att fördelarna uppväger kostnaderna när du tar städhjälp av ett städföretag i Stockholm för att sköta din städning hemma.

Är städhjälp verkligen värt dina surt förvärvade pengar?

Om du är trött på ett smutsigt hus som du har dåligt samvete över hela tiden, så kan en städhjälp vara just den sak som hjälper dig.

Även om många människor inte är riktigt säkra på att de vill betala sina surt förvärvade pengar för att få någon annan som städar hemma. Det finns faktiskt många fördelar du kan njuta av om en städfirma kommer och gör jobbet åt dig. Ta en titt på några av de fördelar du kan njuta av om du väljer att anlita en städservice.

Fördelar med professionell hemstädning

Fördel # 1 – Förbättrad hälsa med ett rent hus.

Först av allt, en stor fördel med att ha en professionell städning är faktiskt att det kan förbättra din hälsa. För att hålla huset rent har mycket att göra med ditt hälsotillstånd. När du inte kan hålla jämna steg med regelbunden städning hemma, blir det en perfekt plats för bakterier att föröka sig på. Vilket kan leda till att du och din familj att bli sjuk oftare.
Fördel # 2 – Gör ditt hem till en bra reflektion av dig.

Kom ihåg att ditt hem är en reflektion av dig. Du kanske inte har tid att städa det noga, men tänk på vad andra kommer att tänka när de tittar förbi på ett besök. Om du har professionell städservice som sköter städningen, kan, oavsett när någon dyker upp, vara säker på att ditt hem speglar dig väl.

Fördel # 3 – Skydda investering i ditt hem.

Ditt hem är en stor investering. Om du inte håller ordning på det med städningen, kan värdet på ditt hus sjunka. När du anlitar någon att sköta städningen, kan det hjälpa till att hålla värdet på ditt hem uppe. Vilket definitivt är värt de pengar som det kostar!
Fördel # 4 – Njuta av mer tid till annat.

En annan stor fördel med att hyra in professionell städning är att det ger dig mer tid för annat. Ingen tvekan om att du är en upptagen person. Är det då det bästa sättet att använda din dyrbara tid – till att städa huset? Din tid är värdefull och du kan definitivt finna det fördelaktigt att spara tid och låta någon annan ta hand om städningen åt dig. Trots allt – eftersom de är proffs, kommer de förmodligen att göra ett bättre jobb ändå.

Tillfällen när städhjälpen kan hjälpa

Det finns en mängd olika sätt som en professionell städfirma kan hjälpa dig på. Naturligtvis kan du ha städning på regelbunden basis för att hjälpa dig att städa ditt hem. Men det är inte den enda gången de kan stå till tjänst för dig. Ett annat tillfälle när en professionell städfirma kan vara en stor hjälp är när du flyttar in i ett nytt hus. Om andra har bott där innan behöver det med största sannolikhet städas. Det kan ta lång tid och vara ett tungt arbete. Det är perfekt tid att låta en städfirma göra jobbet åt dig. Dessutom, när du flyttar måste du se till att du lämnar välstädad och ren. Istället för att spendera dyrbar tid på att flyttstäda en bostad som inte längre är din, kan du helt enkelt köpa en städning som ser till att jobbet blir gjort. Utan att du behöver spendera tid på att göra det själv.

Som du ser finns det många fördelar med att välja att anlita en professionell städfirma för städhjälp även hemma. Visst, det kommer att kosta, men det kan vara en stor ekonomisk investering eftersom det sparar tid. Gör ditt hem rent och fräscht och se till att det är en bra återspegling av dig.

Kontakta Oss

Vill du utnyttja tjänsterna hos Hemstädning Stockholm? Tveka inte att ta kontakt med oss via vårt formulär.

Kontaktinformation

Telefon: 010-1647900
E-mail: hemstadning@flyttstadningsakuten.se

Vi har telefontid från 08:00 – 17:00.
Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kostnadsfri offert

Är du osäker på din budget? Vi designar hemstädning med städbudgetar som fyller alla ekonomiska plan. Vi har bland annat olika budgetpaket man kan välja mellan. Kontakta oss för information om kostnadsfri offert.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Telefontider

Vi har telefontid från 08:00 – 17:00.

Våra städtjänster

Hemstädning Stockholm dammar av, dammsuger, tvättar och rengör varje rum. Vi erbjuder följande städtjänster:

Städning samtliga rum

 • Dammar av alla ytor som t.ex. tavelramar, takfläktar, lampor möbler, hyllor och skrivbord
 • Dammsuger mattor och möbler
 • Tvättning och torkning av golv
 • Rengöring av askkoppar samt papperskorgar.

Rengöring Kök

 • Rengöring av köksapparater, diskmaskin, skåp, bord och stolar.
 • Skrubbar och rengör handfat, bänkar och backsplashes
 • Rengöring av kyl och frys
 • Rengör golv

Rengöring Badrum

 • Rengöring i dusch och/eller badkar
 • Rengöring av toalett samt handfat
 • Tvättar av och polerar speglar
 • Rengör golv samt kakel

Garanterat LUKTFRITT

Vi städar även garage och/eller vind för extra avgift.

Är det något utöver våra städtjänster du önskar, ta kontakt med oss, vi skräddarsyr städningspaket för alla våra kunder. Om Hemstädning Stockholm inte skulle kunna tillhandahålla en städtjänst kan vi hjälpa dig att hitta den städtjänsten vid annat lokalt städföretag.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Städning Hemma – Checklista Städning

En städchecklista som sparar tid

För vissa av er är städning en andra natur, och du har inga problem med att bevara ett rent, välordnat hem. Vi andra gör vi bara det bästa vi kan för att hålla rent, men skulle verkligen gynnas av ett besök av en städfé. Eftersom det förmodligen inte kommer att hända, är det näst bästa jag kan ge dig städféns checklista. Beväpnad med en checklista på när och hur ofta vissa arbeten ska utföras, kommer du att bli mindre överhopad och kunna städa ditt hem snabbt och enkelt. Kom ihåg att anlita bra städare för hemstäd i Stockholm för städhjälp!

Daglig checklista för städning

Låt oss börja med den dagliga städchecklistan.

Målet är att inte överhopa dig, men det görs det regelbundet kommer de här uppgifterna att bli lättare att besegra i små doser i stället för att vänta på att de urartar. Börja i köket; gör rent på bänkarna, diska eller fyll diskmaskinen, torka spill och rester från spisen och sopa golvet. Steg två; besegra pappersröran. Hämta och sortera post, lägg läxor, dagstidningar och andra papper på deras rättmätiga plats. Lägg all skräppost och gamla papper i återvinningen. Fortsätt med badrummet; häng upp handdukar, lägg smutsiga kläder i tvättkorgen och gör rent tvättställ och bänkar (en korg eller låda för varje person är ett bra sätt att göra detta enkelt). Häng kläder omedelbart när tvättmaskinen eller torktumlaren är klar, vik och lägga undan tvätten. Det kommer att minska behovet av strykning senare! Lägg alla spridda leksaker i lådor. Bädda sängarna.

Checklista för veckostädning

Här är sysslor på checklistan för veckostädningen. Damma alla hyllor, möbler och prydnadssaker. Dammsug och mopp alla golv i huset med fuktig mopp. Rengör dusch/bad, toalett, handfat och kranar. Spraya och rengör speglarna och ytbehandlingar av metall. I köket rengör köksapparater, dörrar till kylskåp, diskmaskin m.m. och torka av bänkskivor och apparater. Rengör insidan av mikrovågsugnen och skura spisen. Öppna kylskåpet och släng gamla matrester. Byt och tvätta lakan. Rengör TV- och datorskärmar. Sopa gångvägar i garaget.

Rengöring varje månad

Varje månad bör du rengöra smutsiga väggar, ta bort handavtryck utanför dörrarna och torka av listerna. Dammsug stoppade möbler, särskilt under kuddar. Damma av persienner, polera trämöbler och rengör/underhåll skinnmöbler. I köket rengör du insidan av kylskåpet och ugnen samt dammsuger och torkar av insidan på ofta använda lådor. Tvätta täcken, överkast och madrasskydd och vänd på din madrass ett varv. Damma ev. takfläktar och byta filter i ev. värme- eller luftpumpar. Ge ditt garage en bra omgång.

Här är checklistan som du bör använda två gånger per år

Kemtvätta fjäder- och duntäcken. Tvätta draperier. Dammsug bakom sovrumsmöbler, under sängar och i alla garderober. I köket bör du rengöra insidan av alla skåp och lådor. Rengör under och bredvid kylskåpet och dess kylelement. Tvätta runt, under och bakom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare och rensa ut torkluftsutblåset. Byt batterier i brandvarnaren. Storstäda garaget, sätta undan all semesterutrustning.

 1. Tvätta gardiner och draperier, rengör persienner
 2. Kemtvätta duntäcken
 3. Dammsug under sängar och bakom köksskåp
 4. Dammsug inuti garderober
 5. Damma kylskåp, kylelement, dammsug/rengör utrymmet runt kylskåpet
 6. Torka ur insidan av skåp och lådor
 7. Dra ut tvättmaskin och tvätta väggar och golv runt tvättmaskin / torktumlare
 8. Dammsug baksidan av torktumlaren och rensa ut filter och luftutblås
 9. Byt batterier i brandvarnare och rökdetektorer
 10. Rengör garage, städa undan säsongsbetonade objekt i lådor och på hyllor
 11. Låt ev. mattbeklädda trappor städas professionellt

Årlig städchecklista

 1. Låt rengöra eldstäder och ev. luftkonditionering
 2. Rengör mattor och ryamattor
 3. Rengör stoppade möbler
 4. Gå igenom leksaker och kläder – ge bort eller sälj allt du inte längre vill ha kvar

Använd omställningen till sommartid eller årstidsbytena till att komma ihåg det du ska göra enligt städchecklistan.

Schemalägg uppgifter du utför två eller fyra gånger per år till givna dagar i din kalender. Till exempel, byt batterier i brandvarnaren samtidigt som du ställer om klockan inför vintertiden eller rengör dina takfläktar första dagen i en ny månad. Du förstår tanken!

Städfirma Stockholm – Få hjälp med hemstädning

Letar du efter en bra städfirma i Stockholm? Att hålla ett hus rent och snyggt är ett hårt arbete. Att hålla alla rum i huset ren hela tiden är utmanande. Om du har heltidsjobb eller några barn, är du förmodligen mycket upptagen, och du kan ha svårt att hålla huset rent och snyggt. Du kan göra ditt liv enklare genom att hyra professionella Hemstädning Stockholm som sköter städningen åt dig. Du kan ha professionell städning av ditt hus eller lägenhet så ofta du vill, en gång i veckan, en gång varannan vecka eller en gång i månaden. 

Hyr in en städfirma i Stockholm och ditt hem kommer att skina

Städbolagen använder professionella produkter och kvalitetsrengöringsmedel. De vet hur man rengör mattor, trägolv och golv. De vet vilka rengöringsmedel som måste användas på golven och de kommer inte att skada ditt hem.

Innan du anlitar en städfirma, göra en lista. Bestäm vad du vill att de ska göra för dig. Ett städföretag kan rengöra ditt badrum, sovrum, kök, vardagsrum, matsal, källare och vind. De kan damma dina möbler, dammsuga dina mattor, skura golv, bädda sängar och tvätta fönster. De kan även ta hand om din tvätt, diska, sopa golv, rengöra dina möbler, tvätta dina mattor, rengöra din altan och sköta din trädgård. Fundera igenom och bestämma vad som behöver göras hemma varje vecka eller månad.

Om du har ett pressat schema och du sliter för att hålla huset rent, bör du överväga att anlita ett städföretag. Om ditt schema är fullt, har du inte mycket tid för att få hushållsarbetet gjort. En bra städfirma kommer att sköta sysslorna åt dig och få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Du och din familj förtjänar att komma hem till ett rent hus och städfirman kan göra jobbet för ett överkomligt pris.

Räkna med proffstädning

Om du vill att ditt hus är rent, kan du räkna med proffsstädning. De kommer att se till att ditt hus ser perfekt ut. De flesta städfirmor har utbildad, erfaren personal och är fullt försäkrade. De vet vad de gör och du kan lita på dem. Vi kan också komma för en engångsstädning,. Så kontakta en professionell städfirma för att boka tid eller ställa frågor om vår städtjänst. Du kan välja att vara hemma när vi städar eller ge oss en nyckel så att vi städar när du är borta. Valet är ditt!

En professionell städfirma Stockholm kommer att se till att ditt hus gnistrar. De städar ditt hem medan du tar hand om andra saker som att ta dina barn till skolan, göra ärenden, laga mat, arbetet, besöka släkt och vänner eller balansera allt som livet kastar till dig. Städfirmor är dedikerade sina kunder och de vill ditt badrum, sovrum, vardagsrum och andra rum ska skina. Grus och damm kommer att försvinna! Smuts och avlagringar i ditt badrum försvinner och ditt hus kommer att lukta fräscht och rent. När du kommer hem efter en lång dag kan du koppla av med din familj. Utan att behöva oroa sig för att ta hand om tvätten eller disken.

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!